-->

Toegangsprijs / kortingen

e concerten zijn gratis voor minderjarigen en studenten en kosten € 10 per concert voor 2 volwassenen. Door onze concerten te bezoeken of Vriend te worden van de Orgelkring – en daarmee een seizoensabonnement op de concerten te kopen – geniet u niet alleen van mooie concerten, maar draagt u tevens bij aan het behoud van de orgelcultuur in Waalwijk:

  • De Vriendenkaart van € 35 geeft recht op één toegangspas voor 2 personen voor de hele concertserie.
  • De Vriendenkaart van € 65 geeft recht op twee toegangspassen voor in totaal 4 personen voor de hele concertserie.
  • De Vriendenkaart van € 100 geeft recht op drie toegangspassen voor in totaal 6 personen voor de hele concertserie.
  • Vrienden en donateurs hebben bovendien recht op extra fiscale giftenaftrek vanwege de ANBI-status van de Orgelkring (zie onderstaande uitleg).
  • De Vriendenkaarten van € 65 en € 100 zijn bestemd voor bedrijven, onderwijsinstellingen en andere organisaties om de bijbehorende toegangspassen aan hun personeel uit te lenen.
  • De Vriendenkaarten van € 65 en € 100 geven onze sponsors recht op vermelding van hun naam en logo op onze website en in onze publicaties.

e Culturele ANBI-status van de Orgelkring Waalwijk biedt haar Vrienden en donateurs de mogelijkheid van extra fiscale giftenaftrek. Partikulieren mogen het bedrag van de Vriendenkaart of donatie 1,25 keer aftrekken in hun aangifte inkomstenbelasting. Ondernemingen mogen het bedrag zelfs 1,5 keer aftrekken in hun aangifte vennootschapsbelasting.

 

eef u nu op als Vriend van de Orgelkring.
Download hier uw bestelformulier met instructies.

 

*/ -->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bereken deze opgave: (verplicht)